9 redenen om je nieuwe auto bij ons te kopen

Ons aanbod wordt zorgvuldig geselecteerd.

Wij gaan voor de persoonlijke aanpak, ook wanneer het op de inkoop van onze voorraad aankomt. De auto’s op onze website zijn stuk voor stuk onderworpen aan een grondige inspectie. Daarbij vervangen wij onderdelen als dat nodig is en zorgen we ervoor je nieuwe auto er piekfijn bij staat.

Wij zijn al meer dan 50 jaar BOVAG lid.

En daar zijn we trots op. Tot op de dag van vandaag staat het BOVAG-lidmaatschap garant voor kwaliteit. Daarnaast is het wel zo fijn dat je koopt bij een bedrijf waarvan je weet dat het zich in het verleden al heeft bewezen. Wij hebben een naam hoog te houden en doen er alles voor om jou zoveel mogelijk plezier te laten hebben van je nieuwe auto.

Geniet van de “Achterhoekse nuchterheid”

In de Achterhoek zijn dingen zoals ze zijn. Niks geen “geouwehoer” of “nepperij”. Dit passen wij volledig toe in ons bedrijf. Wij vinden transparantie belangrijk en je weet wat je koopt.

Wij zijn echte autoliefhebbers.

En dat delen we graag met jou. Want een nieuwe auto kopen, je auto succesvol verkopen of je gerepareerde auto weer terug hebben: dat is iets om te vieren! Of je nou net zo’n autojunk bent als wij, een bezoekje aan onze showroom is altijd de moeite waard. Hier loop je tussen de glimmende oldtimers, waarover we je graag alles vertellen.

Alle auto’s zijn inclusief een overcomplete service.

Als je al veel geld uitgeeft aan een nieuwe auto, wil je niet ook nog eens van alles moeten regelen. Wij regelen alles voor je en garanderen je standaard kwaliteit bij je nieuwe auto. We zetten de auto op naam, voeren een grondige aflevering inspectie uit en voorzien hem van een jaar nieuwe APK.

Je auto wordt 100% veilig afgeleverd.

Onze auto’s zijn prachtig. Wij zorgen er daarnaast voor dat alle auto’s bij aflevering volledig gekeurd en daardoor 100% veilig zijn. Bij aankoop controleren we de remblokken en –schijven, controleren wij de vloeistoffen en banden en lichten we je nieuwe auto nog eens helemaal door.

Jouw proefrit is altijd geheel vrijblijvend

Zoals je weet staat voor sommige mensen het maken van een proefrit bijna gelijk aan het kopen van een nieuwe auto. Bij ons niet. Heb jij een auto gevonden die je wilt ervaren? Dan mag je hem écht vrijblijvend uitproberen. En heb je eenmaal gekozen voor jouw nieuwe bolide? Wij maken hem volledig rijklaar en leveren hem – als je wilt – bij jou thuis of op het werk.

In onze garage hebben wij echt alles in huis

Elke dag helpen we jou met de beste service, zodat jij een fantastische autobeleving hebt! Wanneer je besluit om via ons een auto te kopen, kan je altijd bij ons terecht. Voor een onderhoudsbeurt, informatie, advies of gewoon een kop koffie. Je bent altijd welkom.

Direct contact met degene die jij nodig hebt.

Hebben we zelf een hekel aan: heb je al een drukke agenda, wordt je bij een bedrijf ook nog van het kastje naar de muur gestuurd. Wanneer je bij ons een afspraak wil maken voor het bezichtigen van een auto, spreek je direct met degene die jou daarbij zal begeleiden. En ook wanneer je je auto hebt gebracht voor een servicebeurt, houdt de monteur die aan jou auto werkt je op de hoogte van zijn werkzaamheden.