Een klassieke auto is het unieke gevoel van zijn eigen historische tijdperk

De liefde voor klassieke auto’s is al lang geleden ontstaan, vertelt Werner Sloetjes. In 1967 al kocht zijn vader zijn eerste restauratie object, welke hij nu nog steeds in zijn bezit heeft. Het sleutelen aan oude klassiekers is iets waar we gezamenlijk een grote hobby aan hebben. Het zijn auto’s met een verhaal en daar kunnen we het uren over hebben. We zijn dan ook blij dat we voor een gedeelte van onze hobby ons werk hebben kunnen maken. Nu krijgen we de kans om kennis te delen met andere liefhebbers.

Rijden in een klassieke auto is zonder twijfel de mooiste manier om hobby en mobiliteit met elkaar te verbinden. Voor ons is het, net als voor vele andere liefhebbers, nog veel meer dan dat. Een klassieke auto is het unieke gevoel van zijn eigen historische tijdperk. Zelfs een kort ritje laat de tijd even stil staan en warme gevoelens en mooie herinneringen naar boven komen. Bij Autobedrijf Sloetjes behandelen we uw (toekomstige) klassieker altijd met het grootste respect voor historie, vormgeving en techniek. Bij ons worden klassiekers uit hartstocht aangeschaft en met passie onderhouden. Door jarenlange ervaring met restaureren, onderhouden en verkopen van voornamelijk Mercedes Benz oldtimers hebben wij enorm veel kennis opgedaan. Deze kennis delen we graag met u.

Het rijden en liefdevol verzorgen van een klassieke auto is een bron van grote vreugde. Tegenwoordig kan het bezitten van een goed bewaarde of correct gerestaureerde oldtimer echter ook een zeer interessante investering zijn. Bij de juiste modellen bent u verzekerd van een waardevaste investering, waar u ook nog eens zeer veel plezier van heeft. Ondervind nu zelf hoe het is om een stukje geschiedenis te bezitten. Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en gebruik te maken van onze uitgebreide expertise.