Ga je een Citroën Jumper ombouwen tot camper? En ben je op zoek naar een Citroën Jumper welke hiervoor geschikt is? Dan ben je bij Autobedrijf Sloetjes aan het juiste adres. Autobedrijf Sloetjes verkoopt al jarenlang bedrijfswagens welke vervolgens worden omgebouwd naar camper. Daardoor weten wij precies wat belangrijk is en waar je op moet letten bij de zoektocht naar een geschikte Citroën Jumper buscamper bus. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Citroën Jumper voor ombouw naar camper

Bij Autobedrijf Sloetjes aan het juiste adres.

Gebruikte Citroën Jumper in nieuwstaat
Autobedrijf Sloetjes hanteert bij de inkoop van alle bedrijfswagens net zulke strenge selectiecriteria als bij de reguliere auto’s. Daardoor kunnen wij stellen dat we enkel Citroën Jumper bussen op voorraad hebben staan welke geschikt zijn voor de ombouw naar camper. Of je nu een Citroën Jumper L2H2, Citroën Jumper L3H2, Citroën Jumper L4H2 of een andere maat gaat ombouwen tot camper, wij vinden de geschikte bus.

De Citroën Jumper bussen mogen bij ons gerust iets ouder zijn, maar moeten wel echt in nieuwstaat en technisch 100% in orde zijn. Het liefst met zo min mogelijk kilometers (max +/- 70.000, op aanvraag met meer) en met zo veel mogelijk opties. En uiteraard zonder deuken/krassen. Belangrijk voor een Citroën Jumper camperbus, wanneer je veel tijd en/of geld gaat investeren in een ombouw wil je immers met een goede basis beginnen!

Benieuwd naar het huidige aanbod? Klik dan hier:

BusCamper
Bus voor ombouw camper

Momenteel geen geschikte Citroën Jumper in onze voorraad?

We gaan graag voor je op zoek.

Omdat mensen vaak specifieke wensen hebben voor hun toekomstige camper werken we ook op basis van zoekopdrachten. Vul hiervoor het formulier op onze website in, of neem op een andere manier contact met ons op. In een gesprek nemen we alle punten door welke voor jullie belangrijk zijn en daarna gaan we op zoek. Of je nu een zelfbouw camper gaat maken of een Citroën Jumper camper laat bouwen, wij ontlasten in deze zoektocht van A tot Z.

De zoekopdracht is volledig gratis en wij nemen zoekopdrachten altijd in behandeling. We beloven dat we een geschikte Citroën Jumper vinden welke aan zoveel mogelijk wensen voldoet.

Mogen wij voor je op zoek naar een bus? Vul dan onderstaand formulier in:

Wat komt er allemaal kijken bij een ombouw Citroën Jumper naar buscamper?

Vraag het ons.

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt over welke bus geschikt is voor ombouw naar buscamper. Autobedrijf Sloetjes helpt je bij het hele proces. Naast dat we zoeken naar de perfecte bus welke aan al je wensen voldoet, informeren we je ook graag over wat er belangrijk is qua technische specificaties en de geldende wet- en regelgeving.

Ombouw Citroën Jumper naar camper
Het daadwerkelijk ombouwen van de bus doen wij niet zelf, maar laten wij over aan partijen welke zich daarin specialiseren. Wel kunnen wij je van dienst zijn als er nog technische aanpassingen aan de bus moeten worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van een trekhaak of het inbouwen van cruise control of een navigatiesysteem.

Zelf een buscamper bouwen

Onderhoud camper

Voorkomen is beter dan genezen.

Na de camper inrichting is de kampeerauto klaar voor vertrek. Voor het onderhoud en de keuring van de camper kan je altijd in onze garage terecht. Goed onderhoud van de camper is heel belangrijk. Wanneer je dit niet goed bijhoudt, kan dit leiden tot een kortere levensduur van de camper.

Maak nu eenvoudig en snel een werkplaatsafspraak via onderstaand formulier: