Schade aan uw auto is nooit leuk

Wanneer er iets gebeurt is, twijfel dan niet om ons te bellen. Wij hebben veel ervaring met schades en kunnen u alle zorgen uit handen nemen!

Als erkend Audatex* schadecalculator maken wij een goede taxatie van de schade en duidelijke afspraken met uw verzekeraar. Daarna zorgen wij ervoor dat uw auto perfect gerepareerd wordt. Daarbij is voor u een vervangende auto beschikbaar, zodat u direct weer mobiel bent. Wanneer het nodig is kunt u gebruik maken van onze pechhulp, wij transporteren uw auto veilig en snel met onze eigen afsleepdienst. Ook kunnen we u helpen met het invullen van de schadeformulieren. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Laat u niet beïnvloeden door uw verzekeraar, u beslist zelf wie uw auto repareert. Bij schade bel direct onze werkplaats via +31(0)315- 651767.

Wij zorgen ervoor dat uw auto perfect gerepareerd wordt, dus geen waardevermindering bij inruil van uw auto. Wij hebben een speciale regeling m.b.t. de kosten van uw eigen risico en de vervangende auto.

* Audatex is meer dan alleen het maken van schadecalculaties. Met dit wereldwijde calculatie systeem kunnen wij snel, betrouwbaar en genormeerd voertuigschades vastleggen en calculeren. Hierdoor is de calculatie te gebruiken voor het vormen van een dossier en dient het als een financiële bewijsvorming richting verzekeraars.