Autobedrijf Sloetjes bestaat al meer dan 50 jaar

Het was op 1 februari 1965 dat de jonge Jan Sloetjes uit Winterswijk begon met zijn zaak aan de Terborgseweg in Dinxperlo. In het begin bestond die zaak alleen nog maar uit een Fina tankstation met een kleine werkplaats. Hier bleef het echter niet bij, al snel begon de vraag naar goede auto’s te stijgen en werden er heuse autoshows georganiseerd. Dit gebeurde in “Ons Huis” en de sporthal, want een showroom was er nog niet.

Vanaf dit allereerste begin was een ding duidelijk, mensen zullen ons kennen om onze eerlijke, betrouwbare auto’s met lage kilometerstanden. En dat is iets waar we nog steeds aan vasthouden.

Sloetjesoud1
sloetjesoud2
sloetjesoud3

Door de jaren heeft het autobedrijf zichzelf steeds verder uitgebreid en geoptimaliseerd. Er is een enorme kring van tevreden klanten opgebouwd, waar we erg trots op zijn. Door een efficiënte werkplaats met de juiste mensen en professioneel gereedschap, kunnen we onze klanten tegen betaalbare tarieven mobiel houden.

De showroom is tegenwoordig niet meer alleen bereikbaar voor mensen uit de directe omgeving van Dinxperlo. Met onze ‘digitale showroom’ helpen we mensen vanuit het hele land bij het zoeken naar de juiste auto voor hun situatie. Ook de zakelijke bedrijfswagen markt is voor ons steeds belangrijker geworden. We leveren bedrijfswagens tot 3,5 ton, welke helemaal aan de wens van de ondernemer kunnen worden aangepast.

Wij streven er naar om samen met u de auto te vinden die het beste bij u past.

Als universeel autobedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in de verkoop van voornamelijk jong gebruikte personenauto’s en lichte bedrijfswagens van elk merk. Dit doen wij zowel aan zowel particulieren als aan bedrijven.

Bij Autobedrijf Sloetjes hebben we altijd een ruim en zeer divers aanbod in verschillende prijsklassen. Natuurlijk kan het zo zijn dat uw droomauto er niet tussen staat. In dat geval beschikken wij over een zeer groot inkoopnetwerk in zowel het binnen- als buitenland, zodat we toch de perfecte auto aan u kunnen leveren.
Maak gebruik van onze jarenlange kennis om zeker te stellen dat u de beste investering doet. Wij nemen graag de tijd om de diverse mogelijkheden met u te bespreken. Er staat altijd een vers kopje koffie klaar.

Ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw auto. Het verkopen van een auto kost vaak veel tijd en moeite, waar u niet op zit te wachten. Verkoop uw auto aan ons en u bent verzekerd van een snelle afhandeling en een goed bod.

Wij staan voor uw klaar.

Benieuwd naar wat wij nog meer doen? Klik dan op één van de onderstaande logo’s:

www.spoelmijnautomaat.nl
http://www.sloetjesclassics.nl/