Fris en gezond onderweg

De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur in uw auto, ook laat het systeem u genieten van frisse lucht. De lucht die u inademt. Het is daarom belangrijk om de airco goed te onderhouden met behulp van een airco servicebeurt.

Vier redenen waarom uw auto een airco servicebeurt verdient:

1. Vergroot uw comfort

Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in goede staat verkeert. Het systeem houdt uw auto heerlijk fris in de zomer, maar zorgt er ook voor dat u in andere seizoenen van een comfortabele temperatuur geniet.

2. U bent veilig onderweg

Als uw airco goed functioneert, houdt hij u als bestuurder fris en alert. Daarnaast voorkomt hij dat de ramen van de auto beslaan. Tijdens de Airco Service controleren wij de volledige werking en voeren we eventuele reperaties uit tegen scherpe tarieven.

3. U voorkomt lichamelijke klachten

Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriën en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook irritaties aan luchtwegen en ogen. De Airco Service reinigt het systeem grondig om deze klachten te voorkomen.

4. U bespaart kosten

Een goed werkend aircosysteem vertoont minder snel defecten en verbruikt minder energie en daarmee minder brandstof. Tijdig onderhoud voorkomt dure reparaties die vaak vele mate hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.